Podmenu:



A - I



J - S



T - Z



Kristýna Tolmanová

Tichá a chytrá osobnost naší třídy. Často si ani nevšimneme, že je ve třídě. Nejvíce se ve třídě kamarádí s Verčou Hájkovou. Kristýna je obětavá a vždy všem všechno půjčí ( o tom bych se přel).

Mezi její velkou zálibu patří kreslení. Narozdíl od nás kreslí velmi dobře. Další její záliby jsou četba a jízda na kole. Po skončení základky se chce navzdory její velké inteligenci vyučit kadeřnicí.

Veronika Tomešová

Zelený mozek naší třídy. Její velká záliba v čemkoliv vojenském se stala téměř legendou. Často přichází do školy kompletně v maskáčích, což by naznačovalo brzkému vypuknutí další války. K Verčině zklamání stále žádná na Vrškách nevypukla- dál se jí jít nechce.

Mezi její velké kamarádky patří Denisa Tomková a Lucka Šebková. Všechno často komentuje svými rádoby drzými hláškami.

Mezi její idol patří Ozzy Osbourne a je na ní vidět i jistá podoba. Dále poslouchá i Metallicu.

Je také velkým fanouškem hokeje, čemuž podřizuje i školu.

Denisa Tomková

Počítačový expert naší třídy. Tráví velmi hodně času na internetu a snaží se naučit novým věcem, také se na něm věnuje správcovství stránek o Harrym Potterovi. Také je hlavní strůjce těchto stránek (ovšem ŠVJ si pro jistotu vyhrazuje práva na tyto komentáře)

Kamarádí se s Luckou Šebkovou a Veronikou Tomešovou. Denisa kdykoliv pomůže komukoli kdo potřebuje pomoc s počítačem.

Lenka Vávrová

Přišla k nám v páte třídě. Úspěšně narušuje tradici, že k 9.D jsou přižazováni pouze cvoci, kriminálníci apod. Mezi její kamarádky patří Nikola Weingartová a Verča Hájková.

Lenka je vždy veselá a je velká vzácnost vidět jí rozzlobenou. Zdá se, že jí nic nedokáže naštvat a pokud, tak se směje ještě víc.

Její prospěch je dobrý. Její velkou zálibou jsou koně a vše kolem nich. Dokonce i koně vlastní. Další její záliba je jezdění na kole. To je vše.

Katka Vospálková

Opětovně zajímavá část naší třídy. Patří mezi veselejší část naší třídy. Její hlášky jsou nezapomenutelné. Podle některých z autorů patří mezi nejlépe informované části naší třídy. To by také vysvětlovalo její neustále mluvení, mluvení a mluvení. Často se stává, že přijde na něco, co už všichni vědí. Neváhá to dát najevo náhlým výkřikem naprostého úžasu nad objevenou věcí. I Bill Gates se třese před Katčiným nástupem do světa počítačů. Počítače se ostatně třesou také.

Katka má také velmi velký talent na to chodit kamkoliv pozdě nebo naposlední chvíli. Pokaždé pak dorazí se šíleným výrazem v tváři a omlovou na rtech.

Mezi její přátelé ve třídě patří Míša Šimáková a a David Zoul.

Mezi její záliby patří hra na flétnu a zpěv . Také ráda hraje volejbal.

Rana Wanousová

Velmi přátelská a temperamentní dívka. Ranu máme všichni velmi rádi, neboť je četným zdrojem našeho obveselení.

Nejvíc kamarádí s Luckou Zachovou, Ivetou a Šárkou. Ty by vám snad o ní mohly povědět více.

Nikol Weingartová

Přátelská část naší třídy. Nikola je vždy veselá a jen máloco jí zkazí náladu. Tvoří téměř neoddělitelnou dvojku s Lenkou Vávrovou. Tyto dvě společně proplouvají vesele touto školou už několik let.

Mezi její záliby patří kočky. Sama je majitelkou dvou koček u kterých je jen velmi těžké poznat, kde mají předek. Je také velmi dobrou hráčkou volejbalu

Lucka Zachová

Upovídaná část naší třídy. Spolu s Agátou Dlouhou se stala noční můrou mnoha učitelů. Jejich náruživé rozhovory jsou přerušovány s železnou pravidelností. Přesto pokračují dál.

Lucka mívá většinou dobrou náladu a její huboký smích rozechvívá vše ve třídě. Mezi její kamarádky ve třídě patří Rana Wanousová a Agáta Dlouhá.

 Je také velmi dobrá sportovkyně. Mezi její oblíbený sport patří florbal.

Šárka Zimermanová

Velmi chytrá část naší třídy. Šárka je dokonalou ukázkou přísloví: tichá voda břehy mele. Ve třídě je vždy tichá a nenápadná ale občas se velmi zajímavě projeví. Nikdy neváhá poradit a mnoha chudákům tak zachránila život v těžkých chvílích. Mnoho chudáků by taky dosvědčilo ostrost jejích nehtů.

Mezi její kamarádky ve třídě patří Iveta Drazdíková, se kterou tvoří nerozlučitelnou dvojici, a Rana Wanousová.

Mezi její velkou zálibu patří koně, pro jejichž obhajobu by šla i přes mrtvoly.

David Zoul

David patří¨k chytřejší části třídy. Neváhá to ovšem nikdy dát najevo. Někdo (ne my samozřejmě) by to označil za lehkkou verzi nadutosti. Abychom nebyli k Zoulíkovi zlí, neváhá poradit a občas poradí i správně.

Jinak je Zoulík veselá kopa. Věčně s úsměvem se potuluje chodbami školy. Mezi jeho přítelkyně patří Lenka Vávrová a Michaela Šimáková. Občas má velmi nepříjemné nálady a je lepší vyhýbat se mu z cesty.

Za turistickou atrakci 9. D by se dali považovat jeho vlasy. Ty už si zhruba před půl rokem vyvynuly vlastní inteligenci a ekosystém. Jejich naprostá chaotičnost je zdrojem velkého údivu.

AKTUALITA: Dnes, dne 20.6. létapáně 2006 se Zoulík zbavil té kosodřeviny co nosil na hlavě. Vypadá velmi zajímavě.

Zoulík je velmi nadaný sportovec. Mezi jeho sporty patří volejbal a basket. V obojím dosahuje velkých úspěchů

Jára Žák

Osobnost,která se nepochybně zapíše do historie naší třídy. Patří k chytřejší části, což nám denodenně dokazuje svými hláškami a urážkami, které mu velice jdou, i když někdy postrádají jemu tak vlastní humor. Je pohotový a na každé slovo dokáže perfektně zareagovat, tím, že každého ,,setře“.Někdo ho může považovat za arogantního egoistu, ale je to pouze jeho humor (snad) :-)Nemá rád extrémní lidi.

Jeho nejoblíbenější věcí na světě je počítač. Dokáže na něm trávit hodiny, což někteří z nás nechápou. Kdyby ho chtěl někdo předčit v jeho znalosti počítačových her, nemá šanci. Spousta z nás ho využívají jako slovníček anglického jazyka.

Jardovi kamarádi ve třídě jsou již nepostradatelná trojka David Zoul, Kája Novotný a Jakub Starosta. Dokáže s nimi vymyslet spousty naučných blbostí a hlášek.

Jarda je osobnost, která k nám neodmyslitelně patří a jsme tomu rádi.