Podmenu:



A - I



J - S



T - Z



Zuzka Beranová

Názor ŠVJ: Ačkoliv k nám přišla teprve v osmé třídě již perfektně zapadla do naší třídy. Nepochybně skvěle plní tradici neobvyklých osobností, které k nám byly přiděleny. I když všichni známe mnoho lidí, bez obav můžeme říci, že nikdo se nepodobá Zuzce.

Zuzka nepopiratelně patří mezi ty chytřejší v naší třídě. Tato vlastnost jde ruku v ruce spolu s jejím pedanstvím. Její pečlivost je mezi 9.D doslova ohromující. Její sešity jsou vzorové, ale pro je její přístup nepochopitelný, také z důvodu, že její sešity jsou pro nás nedostupné.

Nejhorší chvíle pro Zuzku nastává ve chvílích před testy. V těchto okamžicích neví co dělat dřív, má se učit matiku nebo češtinu? tuto otázku řeší svým originálním způsobem: Učí se oboje.

Navzdory tomu všemu Zuzka vždy pomůže tomu, kdo to potřebuje. Je to také velmi kvalitní zdroj zábavy.

Michal Boháč (Bohy)

Názor ŠVJ: Sebejistý suverén, který, podle některých z nás, čas od času přecení své své schopnosti. Dokáže býti ovšem kamarádský, nápomocný a v neposlední řadě ( dle některých názorů) zábavný. Patří mezi ty nejvyčnívavější exempláře naší třídy (nejen díky výšce).

Je to sportovec tělem i duší. Naše škola má tu čest, že jí reprezentuje v basketu, a to velmi dobře. Naposledy se jeho tým umístil na krásném třetím místě ( ze čtyř, ale nebuďme detailisté).
Celkově je Bohy fajn člověk, kterého máme rádi.

Jakub Čožík (Čojda)

Tichá osobnost naší třídy (což by mnozí učitelé popřeli). Čojda se stal neodlučitelnou součástí třídy. Jeho hlášky se v mnoha případech staly téměř historií. Jeho schopnost překroutit význam každého slova stála mnohé učitele podstatnou část jejich nervů.

Čojda je neoddělitelný od svého kamaráda Filipa Škvora. Tito dva spolu drží vždy jako praví kamarádi (mnozí učitelé si všimli jejich touhy sedět neobvykle blízko sebe). Velkou Čojdovou vášní je také rybaření. Navzdory tomu, že je Čojda spíše čudlař, mezi jeho velké úlovky patří rýma (dle jeho slov). Patří mezi hrdé reprezentanty naší školy ve volejbale..

Čojda je náš oblíbený člověk.

Agáta Dlouhá

I když jí příroda nadělila vzhled typické Barbie, je neoddělitelnou součástí naší třídy. Agáta je cenným zdrojem vtipných hlášek. Má velmi velký talent k práci s očima. Schopnost jejich očí vytočit se bokem by si zasloužila kapitolu v učebnici přírodopisu. Je trochu nevraživá na vůči poznámkám okolí o její osobě.

Agáta je nepochybně neobyčejně zajímavou osobností. Její výřečnost nám ještě dlouho zůstane v paměti

Barbora Dostálová

Přišla k nám ve třetí třídě, stala se nezapomenutelnou součástí naší třídy.Její schopnost vyvést z rovnováhy i toho nejklidnějšího učitele je stálým zdrojem obdivu. Její neschopnost poučit se ze svých chyb by mohla sloužit jako předmět pozorování mnohým evolučním biologům.

Je neochvějně klidná. Snaží se pomoci všem bez ohledu na vztah k nim. Nepochybně nám zůstane dlouho v paměti.

Iveta Drazdíková

Je u nás ve třídě od vzniku 2.D.Je vždy veselá, optimistická a vtipná. Tvoří nerozlučitelnou dvojici se Šárkou Zimermanovou. Je těžké tyto dvě vidět odděleně. Další její velká kamarádka je Rana Wanousová. Toto trio se už zasloužilo o hladký průběh mnoha školních akcí.

Je o ní téměř nemožné napsat cokoliv negativního. Je to prostě fajn holka.

Vendula Hanelová

Bez nadsázky nejcitlivější člen naší třídy. Má velký talent prožívat i tu nejtitěrnější záležitost. Patří také mezi tu veselejší část naší třídy. Její hýkavé výbuchy smíchu často doprovázejí naše hodiny. Je to tedy až na malé vyjímky(ale ty stojí za to) bezstarostný člověk. Akorát se nám občas zdá, že svojí sebeúctu dost často odkládá.

Ve třídě se nejvíce kamarádí se svojí spolusedící Míšou Šimákovou a Lenkou Haškovou.. Mezi její záliby patří zpěv (je i členkou našeho opěvovaného pěveckého sboru), kytara atd. Zkrátka to, co mi nechápeme

Verča Hájková

Je klidná holka. Pochybujeme, že jí někdo někdy viděl naštvanou. Je to zarytý optimista. Kamarádí se Zuzkou Beranovou, ale naštěstí pro nás všechny na ni má minimální vliv. Její volejbalový tým patří mezi nejlepší v republice.Školu reprezentuje jako skvělá atletka, která pro naši školu získala spousty medajlí. Pro mnoha z nás je to chodící papírnictví, když potřebujem skoro vše nám půjčí.

Nenapadají nás žádné negativní vlastnosti.Verča je fajn. Dokonce ani zavilá Šíma proti ní nic nemá.

Lenka Hašková

Tišší čáast naší třídy. Často bychom si ani nevšimli, že ve třídě není. Lenka je přátelská a málokdy váhá pomoci. Ve škole se snaží o to mít co nejlepší prospěch. tím se řadí mezi vyjímky v naší třídě.

Mezi její kamarádky ve škole patří Veronika tomešová a Bára Dostálová.

Patřila mezi benešovské mažoretky. Její zálibou jsou koně

Vašek Herodes

Velice neobvyklá osoba naší třídy. Vencovy hlášky a výstupy se u nás ve třídě staly legendární.  Někdo by jeho chování mohl označit za nevypočitatelné, ale to by Vaška neznal.Je to zarytý  Slávista a barvy svého týmu hájí urputně. Už od dětství se věnuje hokeji a dosahuje v něm velkých úspěchů.

Málokterý člověk z naší třídy se tak za těch několik let změnil. Zatímco před čtyřmi lety byl Venca průměrný trojkař a nadprůměrný grázl, nyní patří mezi nejlepší studenty v naší třídě.

Vaška máme všichni rádi, kvůli jeho humoru, chování a povaze. Bude nám chybět.