Podmenu:



A - I



J - S



T - Z



Jirka Košař

Další tichá osobnost naší třídy. Moc s námi nemluví.

Přišel k nám v pololetí deváté třídy.

Karel Novotný

Známý převážně jako Kájinek je velmi pozoruhodná osobnost naší třídy. Jeho schopnost vylhat se z čehokoliv je obdivuhodná. Je schopný ulívat se z jakékoliv hodiny, která se mu nezdá. O čemž by mohla p.uč. na zeměpis by mohla vyprávět.

Je to neskonalý pohodář. Bez mrknutí oka si během hodiny rozbalí bagetu a začne jíst. to se odráží i na jeho přístupu k testům. Typický postoj během testu: jednu desetinu vymyslím, půlku opíšu a na zbytek s.... , se stal noční můrou mnoha učitelů.

Mezi jeho kladné vlastnosti patří zábavnost, zmiňovaná pohodovost a jeho charisma. Je schopen omotat si kolem prstu téměř každého.

Patří mezi hrdé reprezentanty naší školy (ovšem myslíme pouze sport!).

Eda Slezák

Patří mezi temperamentní část naší třídy. Zdá se, že trpí neskonalou touho mít vždycky poslední (a správné) slovo. Velmi rád upozorňuje na své přednosti (občas i trochu přibarveně). S Edou jde o všem popovídat.Velmi se zajíma o armádu, policii a také vše co souvisí s tuningem aut.

Mezi jeho kamarády ve třídě patří Michal Boháč a Vašek Herodes.

Už několikátým rokem dělá aikido, taktéž reprezentuje naší školu ve volejbale.

Jakub Starosta

Nezaměnitelná osobnost naší třídy. Málokdo nám zůstane tak v paměti jako on. Jeho tvrdohlavost, vynálezavost různých žertíků a přizpůsobování si pravidel bude strašit mnohé učitele ještě dlouho po jeho odchodu.

Mnozí z nás se stali oběťmi jeho žertíků. Nikdy jim ovšem není možno upřít zábavnost. Nikdy neváhá pomoct a sám nikdy neváhá pomoct přijmout. Mezi jeho nynější oblíbené předměty patří zeměpis. Zvláště jeho oblíbený koníček rozvracet hodinu čtením těch kapitol, které mu byly řečeny ale byly špatné ale on to "samozřejmě" věděl.

Mezi jeho záliby patří pěstování všelijaké rostlinné a živočišné havěti. Jmenujme pro příklad kaktusy a pakobylky.

Taktéž reprezentuje naší školu ve volejbale.

Lucka Šebková

Patří k té méně výrazné části naší třídy. Většinou se zdržuje pouze s Denisou Tomkovou a Veronikou Tomešovou. Mezi její velké záliby patří internet a Harry Potter, nejlépe oboje společně.

Její známky patří k těm lepším v naší třídě. Podle našich zdrojů má ráda dětské vtípky a nechce za žádnou cenu dospět.

Lucka je kamarádská, snaživá a nikdy neváhá pomoc. Také hraje volejbal.

Míša Šimáková

Pozor vážení! Toto je zcela věc nevídaná. Šíma patří mezi velmi zajímavé osobnosti. Její myšlenkové zaměření směřuje spíše k anarchii, jelikož ta neobsahuje něco tak staromódního a stereotypního jako je dodržování školních poviností. Její záliba v punku se na ní odráží vskutku ve všech směrech. Její oblečení například vypadá jako by bylo určeno pro noční vloupačky. Na rukou nosí jakési kožené pásky, které jakoby vypadli z Toma a Jerryho. Její tašku zdobí odznáčky z tak ORIGINÁLNÍMI znaky jako lebka atd.

Její slovní vyjadřování je také ovlivněno touto kvazi-kulturou zvanou punk. Výrazy jako diskant(což je její největší npřítel), rozkopala bych mu hubu, to je hustý atd. jsou takřka legendární. Často také mává rukama v jakých si divných pohybech, které připomínají odhánění masožravých much.

Mezi její největší přátelé ve třídě patří Lenka Vávrová a David Zoul i jeho vlasy. Dále si také často volí kamrády jejichž trestní rejstřík dosahuje délky jejich ruky.

Mezi její záliby patří muzika (prý do ní patří i punk, to jsou věci, co?) a její zajímaví kámoši.



upozornění: O velé části se nesmím z jejího zákazu zmínit. To víte, její rodiče jsou všude

Filip Škvor

Neodmyslitelná součást Jakuba Čožíka. Tito dva jsou téměř nerozluční. Kdyby se vám zdál Fildův a Čojdův popis nápadně stejný, rozhodně to není náhoda. Mohli bychom říci, že je Filda nedbalý, trochu lajdácký a upovídaný, ale nejsme práskači.

Mezi Fildovy záliby patří rybaření, fotbal a hokej (v němž velmi fandí Pardubicím). Avšak jeho sportovní aktivity se již podepsaly na jeho zdraví. Zejména na jeho kolenu. V nemocnici je tak často, že si již tyká se sestřičkami.

Filda je náš kamarád. Vždy nás dokáže pobavit.