Stránky 9. A - 2008/2009
Home
Profily
Fotogalerie
Učitelé
Úspěchy
Pro Věru
Průšvihy
Věra Brabcová

Paní učitelka, kterou jsme měli od 6. třídy za třídní.........a od 4. třídy na anglický jazyk.
Je to učitelka, před kterou je hodno smeknout.
Má výborné nápady, a vždy se nás snažila vysekat z průšvihu.Vždy nás vedla k vytouženému cíly a snažila se nás dát dohromady jako kolektiv. Ve všem nás podporovala a pomáhala nám.
Je to učitelka s velkým srdcem, ve kterém není jenom rodina, ale i její žáci. Je to žena, která je rázná a budí respekt, který jí dává tu její nebojácnou povahu. Její nápady nám navždycky zůstanou v paměti a ulehnou v srdcích.
Je to učitelka, která si umí udělat pořádek a s paní učitelkou Mikoláškovou a paní učitelkou Kunstovou tvoří ,,Velkou trojku", se kterou není radno si zahrávat.

Výlety: Paní učitelka Brabcová je jednou z mála turisticky založených učitelek, která umí vhodně vybrat výlet pro nás i své kolegyně. Výlety, které nám vybrala, nám vždy něco daly a odnášíme si z nich hezké vzpomínky i nějaké ty vědomosti. My jsme rádi, že jsme jí měli a byla to pro nás pocta, mít za třídní tak spolehlivou a podporující učitelku, jakou je právě ona!!! Její jazykové znalosti a vědomosti kolem historie Anglie a Londýna nás uchvátily natolik, že jsme se s ní někteří rozhodli vydat na tak dlouhou pout' a prozkoumat starou Anglii a záhady starého Londýna. Její optimistické myšlenky a její ,,mateřská" starostlivost nás všechny dovedla na výsluní. Lyžařský kurz, Rozkoš nebo Turistický kurz jsou výlety, na kterých jsme se naučily poznat nejen sami sebe, ale i opravdového přítele.

Učení: Paní učitelka Brabcová si při hodinách dokáže udělat pořádek, a my víme, že to s námi myslí vždy dobře. Její styl učení je zábavný a Angličtina je pro nás někdy drill, ale někdy je to ,,procházka růžovým sadem“ a škola ,,hrou“. Její nápady jak nám zpříjemnit hodinu, by uvítal každý žák a každý budoucí student. Snaží nám dávat i něco navíc, a pečlivě nás po celou dobu vychovávala a připravovala na budoucí studium. Je to učitelka, na kterou budeme rádi vzpomínat.

Mocccinky jí děkujeme za vše, co pro Nás za ty roky udělala.
Přejeme jí hodně štěstí a trpělivosti s dalšími a dalšími žáky.............
DĚKUJEME :-)