Historie třídy


Domů Fotogalerie Hlášky Seznam učitelů Profily Historie třídy Taháky Spolužáci na Seznamu logická hra od bacigal@math.sk

Na podzim roku 1999 se sešla v lavicích naše třída poprvé.

Z ustrašených prvňáčků se vyklubali neskutečné výkvěty ničící vše, co jim přijde pod ruce. Od rozbitých oken, rozkousaných dveří a rozsednutého umyvadla jsme se dopracovali k rozbité promítačce a zničeným nervům učitelů. Všichni mají naší třídu rádi.

V první třídě se nás ujala pí. uč. Pojerová. Když ale zjistila, co jsme zač, raději odešla na mateřkou. Poté jsme se dostali do péče pí.uč. Hrdého(zvaný "Šišoun"). Ten nás zdárně, i když některé se značnými problémy, dovedl na konec prvního stupně. Na začátku druhého stupně si nás do parády vzala pí. uč. Tůmová, která to s námi vydržela bohužel či naštěstí pouze do 7. třídy. Nakonec jsme dostali pí.uč. Vrkoslavovou("Vrkna"), která s námi kupodivu vydržela až do 9. třídy.

Po usilovném ničení nervů, dvěří a oken, jsme usoudili, že ukončíme naše působení v tomto ústavu a přesuneme se na jiné školy, kde budeme v destrukci pokračovat s ještě větší vervou, než tomu bylo doposud. Naši budoucí učitelé, mistři a profesoři se mají rozhodně na co těšit. Náš pobyt zde my sami hodnotíme velice kladně, i když někteří tento ústav z celého srdce nenávidí a dělají vše pro to, aby ho mohli co nejdříve opustit. Snad učitelé budou rádi a oddychnou si, když nás zde již více nepsatří. Přejeme jim do dalších let pevné nervy a pevnou ruku neméně jim přejeme též nejzlobivější děti ve městě a jiné delikventy. Mnoho zdaru!!!