Pátá zpráva z hor

Lubor Brázda | Aktuality

Třicet centimetrů nového sněhu – to je dnešní zážitek jak při sjezdování, tak při běžkaření. Terén na sjezdovkách byl náročný, ale i tak jsme si prodloužené dopoledne užili a sjezdování jsme v pohodě zvládli. To samé platí o běžkách. Dorazili jsme na Boudu na Pláni. Výkon to byl vskutku obdivuhodný, motivovaný příjemným posezením v bufetu, horkou čokoládou a klobáskou. Bohužel k našemu velkému překvapení byla bouda zavřená a horká čokoláda se rozplynula v mlze. Cestu zpátky jsme v pohodě zvládli a nakonec to byl celkem vydařený výlet. Večer jsme zopakovali úspěšnou a oblíbenou saunu. Následoval program 7. B – volba Miss Strážné 2016 (2. vicemiss – Petra Šabatová, 1. vicemiss – Štěpánka Němečková a miss Maruška Lukešová). Poté následovala … no samozřejmě diskotéka.

I. p. M. – Oběd dnes byl odsunut na pozdější odpoledne. Pochutnali jsme si na zelné polévce, kuřeti na paprice. K večeři byla rýže s vepřovým masem po námořnicku a zelný salát.

P. S. – Jsme rádi, že si našeho kurzu všimli i redaktoři Benešovského deníku. Pokud budete chtít mít informace od nás i “černé na bílém”, nebo spíše barevné na bílém”, můžete si koupit zítřejší vydání. Jinak článek najdete i tady.