Okresní finále McDonald ‘s Cup 2019

Monika Nováková | Aktuality

Dne 30. 4. 2019 se uskutečnilo okresní finále McDonald ‘s cupu 9-11 let na umělé trávě Na Lukách ve Vlašimi. Postoupili jsme jako 4. družstvo, tudíž jsme nejeli jako favorité, ale jeli jsme si užít krásný sportovní den. V základní skupině jsme sehráli tři zápasy. První zápas proti ZŠ Vorlině Vlašim jsme dokázali dohnat a nakonec jsme remizovali 4:4. Ve druhém zápase jsme nečekaně podlehli horšímu soupeři ZŠ Čechtice 3:4. A poslední zápas ve skupině se ZŠ Týnec nad Sázavou jsme vyhráli 6:3. 

Do semifinále jsme postoupili z druhého místa tabulky a měli jsme velkou chuť. Čekala nás totiž druhá strana Vlašimi, Základní škola Sídliště Vlašim. Zápas byl neuvěřitelný, všichni ostatní soupeři hru sledovali a hráči si navzájem fandili. Nakonec jsme vítězství udolali v poslední minutě zápasu gólem na 4:3. 

Ve finále jsme neměli co ztratit. Vyšla na nás ZŠ Vorlina Vlašim, kluci se snažili ze všech sil, ale Vorlina nás přehrála jejich dokonalými kombinacemi 6:3. I tak z nečekaného velký zážitek a úspěch. 

Díky klukům, kteří bojovali a deváťákům za jejich pomoc při turnaji a starost o naše hráče. 

Monika Nováková