Základní škola Benešov, Dukelská opět v soutěži JrNBA

Milan Rýdl | Aktuality

Po delší časové odmlce způsobené Covidem se opět do základních škol vrátila minibasketbalová soutěž JrNBA. A jako i v předchozích letech nemohla naše škola v této soutěži určené výhradně pro žáky a žákyně 1.stupně chybět.
V draftu, který probíhal online, vylosoval bývalý skvělý reprezentant Jirka Welsch pro náš tým družstvo Brooklyn Nets, jehož barvy na turnaji zastupujeme.
Turnaje proběhly v hale bystřické základní školy ve dnech 25.5.2022 a 7.6.2022. Hrálo pět družstev, každý s každým a dvoukolově. Zápasy byly velice vyrovnané a přesto, že se nám podařilo z osmi utkání jen třikrát vyhrát, stačilo to na postup do play of!
Nejužitečnějším hráčem našeho týmu byl ostatními trenéry zvolen Vojtěch Mařík.
Dále školu reprezentovali : Benešová Eliška, Hoffman Ondřej, Horváth Vojtěch, Hrobský Kryštov, Jursíková Eliška, Křupková Simona, Mik Patrik, Radochlib Jiří, Radochlibová Tereza, Rathouská Eliška, Šípek Vojtěch, Zach Tomáš, Zatloukalová Václava, Zeman Vojtěch a Zemanová Kateřina.
Všem účastníkům patří veliký dík za bojovnost a vzornou reprezentaci školy ve velice vyrovnaných, tvrdých a přesto krásných zápasech. A do dalších bojů přejeme hodně sil a odhodlání. Více informací na stránkách https://jrnbaleague.cz/.