Úspěch našich žáků v Jednotných přijímacích zkouškách

Lubor Brázda | Aktuality

Vážení rodiče,

s velkou radostí bychom vás chtěli informovat o úspěších našich žáků v letošních Jednotných přijímacích zkouškách, které odrážejí kvalitní práci a přípravu naší školy. Výsledky, kterých naši žáci dosáhli, jsou důkazem nejen jejich úsilí, ale i efektivního a systematického přístupu našich pedagogů k přípravě na tyto důležité zkoušky.

  • Český jazyk a literatura: Naše škola výrazně překročila průměr v klíčových oblastech, zejména v komunikační a slohové výchově, kde naši žáci dosáhli vynikajícího výsledku 77,1 %. Tento výsledek jasně ukazuje, jak důležitý je důraz, který klademe na rozvoj jazykových dovedností a schopnost efektivně komunikovat.
  • Matematika: I v této oblasti se žáci projevili na výbornou, zejména v procentech (75,2 %) a ve zlomcích a desetinných číslech (70,2 %), kde opět překonali celorepublikový průměr. Tyto úspěchy jsou výsledkem důkladného přístupu k přípravě a individuální podpory, kterou žáci ve škole dostávají.

Je třeba zdůraznit, že se jedná o úspěch nejen žáků, ale i celého pedagogického týmu, který se systematicky věnuje posilování slabších oblastí a podpoře silných stránek našich studentů. Jsme hrdí na jejich pokroky a věříme, že tyto výsledky jsou potvrzením vysoké úrovně vzdělávání na naší škole.

Děkujeme vám za vaši důvěru a spolupráci. Vaše podpora je pro nás nesmírně důležitá a přispívá k úspěšnému rozvoji našich žáků. Těšíme se na další společné úspěchy a věříme, že naši žáci budou nadále dosahovat vynikajících výsledků.

S pozdravem,
vedení Základní školy Benešov, Dukelská 1818

Detailní výsledky si můžete prostudovat níže:

Stáhnout (PDF, 25KB)