Koheze 6. A a 6. E

Marcela Vlkannova | Aktuality

            V slunečné pondělí 18. září jsme se my – žáci 6. A a 6. E – vydali autobusem na Novou Živohošť na kohezní akci. Po svižně ubíhající cestě jsme byli na místě☺.

            Zanedlouho po příjezdu se všichni pustili do prvních aktivit, nějaké podnikly obě třídy spolu, ale většinu z nich každá sama. Po sportovních i výtvarných činnostech nás čekalo ubytování se do apartmánů.

V poledne jsme si pochutnali na vynikajícím obědě. Po chvilce odpoledního odpočinku nás zabavily různé týmové hry, při kterých jsme mezi sebou museli hodně komunikovat nebo o sobě něco důležitého říct a umět se vyjadřovat před ostatními.

Jako třídní učitelé byli s námi pan učitel Jiráň a paní učitelka Mikešová, ale nesmíme zapomenout ani na paní učitelku Bělohlávkovou jako školní metodičku prevence, která měla na starost většinu našich různorodých aktivit.

Po teplé večeři, když nastala tma, jsme se po dvojicích vydali na nečekanou cestu. Na jednom místě jsme přečetli třídní slib, že budeme aktivní a pilní žáci, napili jsme se z poháru poznání – díky tomu se z nás stali členové týmu 6. A nebo 6. E.

Až jsme všichni prošli tímto krásným programem, tak jsme zavítali do pelíšku. Ráno jsme se vzbudili do nového dne s deštěm a čerstvým vzduchem, který provoněl celé okolí.

Snídaně byla moc dobrá, protože si každý mohl vybrat z více jídel. Po vydatném posilnění jsme se všichni společně ještě zabavili, ale pak už jsme si měli sbalit svá zavazadla. A ti, kteří měli brzičko vše připravené, se mohli věnovat svým nápadům.

 Po našem posledním, velice chutném, obědě se nám blížil odjezd, a tak jsme se pomalu přesunuli k autobusu.

Do Benešova jsme se vrátili s mnoha krásnými zážitky a spoustou nových kamarádů, a tak bychom chtěli poděkovat nejen všem žákům, ale i učitelům za tento pro nás nezapomenutelný zážitek. ☺

Agáta Sládková, 6. A