KOKOSOVÁ ROLÁDA

Ingredience:

Náplň: 150 g máslo, 4 lžíce cukr moučka, 150 g kokosová moučka

Těsto: 60 g kakao, 260 g cukr moučka, 10-12 lžic mléko, 2 lžíce rum, 3 balíčky piškoty

Postup přípravy

Piškoty jemně umeleme, smícháme s cukrem, kakaem a spojíme rumem a mlékem do těsta. Když je těsto kompaktní, zabalíme ho do potravinářské fólie a dáme do lednice vychladit.

Z másla, kokosu a cukru vyšleháme krémovou náplň.

Kakaové těsto rozdělíme na dva stejné díly a mezi igelity vyválíme na dva obdélníky. Na oba rozetřeme kokosovou náplň a zavineme do rolády.

Vzniknou nám dvě úžasné rolády, které dáme do lednice ztuhnout a pokud chceme, můžeme je ozdobit čokoládou.

          Sandra Sochová 5. D

   Zdroj obrázku: