Třídní hlášky


ještě cekni a vytáhnu tě z drezu!!!!!!!!!!!!!!!


Přírodopis ... Opakujeme loňskou látku ... Zemanová: Co je to placenta? ... třída mlčí... No, určitě to bude nějaký... Bára: OBAL!!

Zemanová: Jmenujte znaky savců... Květa: Maj ŽEBRA!


... další hodina, opět opakujeme ... Zemanová: Co je to prvotní moč? Houmran: No, ta ráno!


Kramperová:Jakou máš větu, Jakube? Sobi: No tu vzorovou... Kramperová: Ale já sem řikala, že tu vzorovou nemáte psát. Honza M.: Jé, to je debil! Kramperová: A jakou máš ty větu, Honzo? Honza M.: Taky tu vzorovou..


Hudebka (tohle sice řikal Filip už minulej rok, ale teprve teď mě přemluvily, ať to sem napíšu...) Tůmová na Honzu M.: Máš snad ňákou krizi?? Řekni mi-co děláš, když máš krizi? Honza M.: Já nevim... Filip: No, já když mám krizi, tak si ho vyhonim!


Z Anglie: Lenka Kletečková: No, mě se ráno ptali: How old are you? (Kolik ti je?) no a já sem jim odpověděla: Fine!! (Dobře!!) (ona si to totiž zpletla s větou: How are you-jak se máš)


Tělocvik: Jeníček: Mě ňák bolí koleno, asi je blbej ozon...


A naše oblíbená hláška: NECH SI KECY NA KOLEDU, PŘÍDE MIKULÁÁŠ!!


Chemie: ...píšem test na výpočet molární hmotnosti... Houmran: Pani učitelko, musej tam bejt i ZÁZVORKY??


Matika: ...dopsali sme test a kontrolujem výsledky, ve třídě ticho a najednou: Renata(nahlas): Doprdele, mě to fakt vyšlo!!


Zeměpis ...měli sme za DÚ vyplnit ňákej papír... Cudlín: Ale já ten papír asi ztratil... Motyčková: Tak si ho někde sežeň! ... za chvíli... Cudlín: A pani učitelko, kde ste to vzala??


Děják Mikolášková: Víte co jeden můj žák odpověděl u přijímacího pohovoru na otázku kdo byl učitelem národů?? Třída: Ne... Mikolášková: No tak kdo byl učitelem národů?? Jeníček: Hus!! Mikolášková: No tak ty tam ani nechoď...


Matematika ...Cudlín zase něco kecá... Štěpánková: Cudlíne, už si někdy dostal pár facek?? 8.ledna?!


O přestávce(po chemii) Sobi: No, učitelka si nakreslí tabuli pi... a řiká že je to benzen...

.


Odkaz zpět



© Aneta Smolová