Z křoví

- Praní prádla Novomanželé se po návratu z líbánek nastěhovali do nového bytu. Manžel říká: „Co takhle vlítnout do ložnice a rozdat si to, miláčku?" „Pssst!" řekla žena, „víš, jak jsou tu tenké zdi? Sousedi všechno uslyší. Musíme si domluvit nějaký kód. Co třeba takhle: Nezapomněla jsi zavřít dvířka od pračky?" … Další večer ulehnou a manžel se ptá: „Drahá, určitě jsi nezapomněla zavřít pračku?" „Ne, jsem si jistá, že jsem ji zavírala," odpoví Manželka, otočí se k němu zády a usne. … Ráno se vzbudí žena dřív a sama má na milování chuť, tak něžně vzbudí manžela a říká: „Drahý, mám pocit, ze jsem včera zapomněla zavřít pračku. Nepotřebuješ něco vyprat?" „Ne, drahá. Bylo toho jen trochu, tak jsem to přepral v ruce

- Kolena V rozjařené společnosti jistý pán vykládá teorii, že žena mající okrouhlá kolena je anděl a mající hranatá kolena je ďábel. Jeden z přítomných pořádně podkouřených hostů pak přijde domů a říká ženě: Stará, ukaž kolena! Vyhrne ji sukni, podívá se a znechuceně řekne: Ty nejsi ani anděl ani ďábel ty jsi prase.

- Počasí Víte, co vznikne, když se zkříží mraky s hovnem????Posraný počasí.

- Domácí úkol Ve škole: Pepíčku, kdo ti pomáhal s domácím úkolem? Nikdo, paní učitelko. Pepíčku, nelži! Kdo ti pomáhal s domácím úkolem?Tatínek. Tak mu vyřiď, že Wolker byl Jiří a ne Johnnie.

- Kanibalství Víš, jak lze nejsnáze odstranit kanibalství?Ne. Když je všechny sníme!

- V obchodě "Máte nějakej salám", ptá se policajt u pultu v koloniálu nerudné prodavačky. "Ano, ale už jenom točenej za sedm padesát", odpoví prodavačka. "To se nedá svítit, já holt si skáknu pro džbánek."

Zpět